Det kan være rigtig svært at indrette små rum, da det både skal være funktionelt samt mulighed for opbevaringsplads. Har du et lille badeværelse gælder det om at udnytte pladsen optimalt og få det bedste ud af det.

Det kan være svært at finde ud af hvordan man bedst udnytter pladsen. Du kan altid søge inspiration på internettet hvis du har brug for at se hvordan andre har fundet kreative løsninger. Folk er gode til at dele deres indretninger, så derfor kan du med garanti få nogle gode fif til hvordan du kan udnytte pladsen så godt som muligt.

Indret badeværelset efter dine ønsker

På små badeværelser er det vigtigt ikke at have for store og tunge møbler, da det kan tage en del af pladsen. Man skal gerne kunne komme på toilettet, vaske hænder og bade uden problemer.

Du kan f.eks. investere i en lille håndvask, så der bliver mere plads at bevæge sig på. Du kan købe små håndvaske i forskellige størrelser og farver, så du helt selv kan designe stilen på dit badeværelse.

Der er desuden mange som vælger at købe en masse hylder og overskabe, da disse kan placeres højt på væggene. På denne måde får du en del opbevaringsplads, selvom det kan være besværligt at have i højden. Det er vigtigt at tænke på praktiske løsninger, så du kan have plads til både håndklæder, toiletpapir, badeværelsesting og lignende.

Opfyld dine behov

Det er vigtigt at du bliver tilfreds med dit badeværelse, da det er dig som skal bruge det. Du skal være tilfreds med indretningen og føle, at alle dine behov til badeværelset bliver opfyldt. Selvom det er småt, så kan det sagtens være godt.

Et badeværelse skal kunne fungere i dagligdagen og hvis du formår at indrette det lille badeværelse efter dette, så har du opnået dit mål.

Lav et budget

Det behøves ikke at være dyrt og indrette et badeværelse. Du kan sagtens købe fine badeværelsesmøbler i f.eks. IKEA eller andre møbelbutikker til gode priser. Det er altid en god idé at have et prisoverslag på hvad badeværelset må koste. På denne måde har du et budget at gå efter uden at det kommer til at tage overhånd.

Find i første omgang ud af hvad dine ønsker og behov er til badeværelset og arbejd ud fra disse behov. Når først du er kommet i mål med badeværelset, vil du føle, at det har været alle pengene værd.