Fundablokke er rigtig billige og derfor kan de være geniale at bruge til diverse DIY løsninger i hus og have. De giver et rustikt og råt look, som ser mega fedt ud.

I haven kan du f.eks. bruge fundablokke til at anlægge en mur eller en lille kant langs en sti eller et større bed, og i fundablokken kan du udplante smukke blomster.

Fundablokkens form og funktion

Fundablokkens form egner sig nemlig ret godt til et blomsterbed, da de har form som et dobbelt-H om man vil, med flere huller til små blomster såsom margueritter eller X. Jo flere Fundablokke du placere des flere huller til blomster får du, og kan altså lave et langt flot blomsterbed der står hele sommeren.

 

Normalt bliver fundablokke ikke brugt til at lave blomsterbede, afgrænsning af stier eller køkkenhaver, som jeg nævner her i artiklen, normalt bruge det til at bygge fundamenter med. Det er altså fundamenter til huse, bygninger, skure, garager, carporte osv. Det bruges i alle sammenhæng der kræver et fundament.

Find billige fundablokke

Som allerede nævnt er en af de gode ting ved fundablokke, at de er super billige at købe. Til tider er det også muligt at finde dem gratis, hvis du holder øje på DBA og Gul og Gratis, da folk gerne vil af med dem nemt, fordi det er en tung vare at have med at gøre.

 

Der er et par ting at være opmærksom på når du skal købe fundablokke, hvis du bestiller dem på nettet. Bestiller du online vil der være nogle forhandlere der stiller krav om at man skal købe dem pallevis, altså mange ad gangen, og det bliver ofte for mange til hobby-projekter som dette, med mindre det er en hel mur du vil anlægge.

 

Den anden ting du skal være opmærksom på er at leveringsomkostninger kan være betydelige, så er der mulighed for at hente dem et sted kan det være en god overvejelse at gøre sig. Det skyldes at de er tunge og upraktiske at levere og derfor vil det helt naturligt være dyrere.

 

Med det sagt, så koster en fundablok altså kun omkring 15-20 kr. og alt i alt er det en billig genstand at bruge til diverse hobby-projekter som dette. På denne side kan du sammenligne priser på fundablokke.

 

Sidst men ikke mindst så kan du få fundablokke i forskellige størrelser, hvor længden og højden altid er den samme, men tykkelsen kan variere fra 15 til 39 cm. Det giver dig altså mulighed for at bruge dem i mange forskellige situationer, men du skal selvfølgelig være OBS på det når du bestiller.

 

Dette er også en opfordring til at bruge fundablokke til andre kreative gør-det-selv formål, da det er et billigt materiale og ikke kræver den store viden at bruge det. Bare lad kreativiteten flyde, andre eksempler på kreative ting fundablokke er brugt til er: skoreol og betonbord.