Et hjem som ligner alle andre er for nogle lidt for kedeligt. Hvis du er en af dem som ikke ønsker en stue som ligner dem i boligmagasinerne, kan det være en fordel for dig at indrette dit hjem med anderledes møbler. Det er både moderne og sjovt at indrette dit hjem på din helt egen måde, med din egen unikke stil. En måde at gøre det på, at købe genbrugsmøbler og selv sætte dem i stand. Du kan også bygge dine egne møbler, hvis du er gør-det-selv typen. Her i artiklen vil du få inspiration til 3 slags anderledes møbler til hjemmet, som du kan bruge til at skabe din egen unikke stil.

 

Vintønde møbler til stuen

Møbler som enten er lavet af brugte vintønder, eller er lavet så det ligner en rigtig vintønde, bliver mere og mere populære i den danske indretning. De kan bruges på mange forskellige måder, og er med til at skabe en anderledes og charmerende stil i hjemmet. De kan bruges i stuen som en vintønde bar eller et bord, eller de kan bruges i en egentlig bar, og endda i en vinkælder hvis du har sådan en. Hvis du anskaffer dig en brugt vintønde, er der ingen grænser for hvilket møbel du kan lave den om til. Bord, stol, bar eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser her, og selvfølgelig dine færdigheder i at arbejde med træ.

 

Hængekøjer

Hængekøjer er et anderledes møbel at have indenfor, da vi ofte ser dem ude i haven. I den rigtige indretning, kan en hængekøje dog sagtens bruges i en stue eller på et værelse. Der findes mange flotte hængekøjer i flot materiale, som egner sig fint til at blive brugt indendørs. Samtidig er det et anderledes møbel, du ikke ser inde i ret mange andre hjem. En perfekt måde at bidrage til din egen indretningsstil, og så er bonussen selvfølgelig at de er virkelig behagelige at slappe af i, eller sove middagslur.

 

Møbler lavet af paller

Hvis du selv er gør-det-selv typen, eller du kender en som er, kan du få lavet dine egne møbler. En nem måde at gøre det på, at er bruge europaller. Paller er de seneste år blevet super populære at lave om til møbler, og der kan komme nogle helt fantastiske resultater ud af det. De bliver brugt til at lave alt fra senge til sofaborde til sofaer. Foruden at være en kreativ og charmerende måde at lave din egne møbler, og på den måde bidrage til den egen stil, er det også billigt. I sær hvis du køber den brugte, kan du anskaffes til en meget fordelagtig pris. Kombiner pallemøbler med møbler lavet at vintønder, og du får uden tvivl en unik stue du ikke finder andre steder. Det er bare om at komme i gang!